erden timur – Gala Sözlük
galatasaraylı iş adamı. dursun özbek'in listesinden çıktığı konuşuluyor.
herhangi bir listeye girmektense özerk şekilde basketbol şubesinin başından devam etmesinin daha hayırlı olacağını düşündüğüm galatasaray aşığı iş adamı. keza bu şekilde hem idarecilik hususunda deneyim edinecek, hem de olası siyasi faciaların ve entrikaların dışında kalacaktır.
Üniversite den devrem. Krize rağmen projelerinin büyük kısmında, projenin arkasında da iş insanı. Son dönemde arsa satışına yönelerek farklı bir iş şekli geliştirdi umarım sonu hayırlı olur.

Ps: Bana da epey bir geç teslim yaptı :)
dursun özbek'in seçilmesi halinde sportif a.ş'de görev alacak olan iş insanı.
görünen o ki kendisi dursun özbek başkanlığının görünen yüzü olacak. durum böyle devam ederse bence metin öztürk bu meseleyi sindiremeyip ortalığı karıştıracak, medyatik taklalar atacak.
Maç sonu röportajını dinledim. Hiç abartmadan söylüyorum bir yönetici ve profesyonel olmasına rağmen aynı senin benim gibi Galatasaray'ı amatörce seviyor. O sevgiyi o coşkuyu hissediyorsun dinlerken. Kim yönetime gelirse gelsin bu adamı dışlamasınlar. Yıllardır aranan isim kendisi.

Hiç koşulsuz şartsız kulübe sponsor oldu " eğer daha iyi sponsor teklifi gelirse ben geri çekilirim. " dedi. Ben kendisinden razıyım iyi ki var iyi ki Galatasaraylı.
Bizi rezil etmiş yönetici. Kendisi yüzünden sabahtan beri işyerimde benimle dalga geçiliyor. Istifa etmeli.